Latest update: February 25, 2021

Tämä tietosuojakäytäntö paljastaa Avant Skincaren tietosuojakäytännöt, jotka koskevat tämän verkkosivuston (www.avant-skincare.com) vierailijoiden yksityisyyttä.

Käytä hetki tarkistaaksesi tietosuojakäytäntömme ehdot. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme ehdot. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja, älä käytä Sivustoa. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tietoja, joita keräämme Sivustolla, eikä se koske tietoja, joita saatamme kerätä muilla tavoilla

Lakitiedot

Tämä tietosuojaseloste on laadittu useiden lakien säännösten perusteella, mukaan lukien Art. asetuksen (EU) 2016/679 (yleinen tietosuoja-asetus) 13/14.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tätä verkkosivustoa, ellei tässä asiakirjassa toisin mainita.  

 

1. Mitä teemme tiedoillasi?

Kun ostat jotain myymälästämme, osana osto- ja myyntiprosessia keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen, jotta voimme tarjota meille tietoja selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi

Sähköpostimarkkinointi (tarvittaessa): Saatamme lähettää sinulle luvallasi sähköposteja myymälästämme, uusista tuotteistamme ja muista päivityksistä.

Among the types of Personal Data that this Website collects, by itself or through third parties, there are: Cookies; Usage Data; first name; last name; gender; date of birth; phone number; email address; password; country; User ID; billing address; shipping address; data relating to the point of sale; various types of Data; unique device identifiers for advertising (Google Advertiser ID or IDFA, for example); geographic position. 

The Data processing is carried out using computers and/or IT enabled tools, following organisational procedures and modes strictly related to the purposes indicated. In addition to the Owner, in some cases, the Data may be accessible to certain types of persons in charge, involved with the operation of this Website (administration, sales, marketing, legal, system administration) or external parties (such as third-party technical service providers, mail carriers, hosting providers, IT companies, communications agencies) appointed, if necessary, as Data Processors by the Owner.

We share your personal information with third parties who help us to deliver targeted marketing campaigns and to personalise your experience on our site. These providers include Ve Global UK Limited. Click here to see Ve’s privacy policy to see how your personal data is being processed.

2. Suostumus 

Miten saat suostumukseni?

Kun annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja tapahtuman suorittamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai oston palauttamiseksi, annat ymmärtää, että suostut keräämään niitä ja käyttämään niitä vain tähän erityiseen tarkoitukseen.

Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme sinulta joko suoraan ilmaista suostumustasi tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei tai kieltäytyä.

Kuinka peruutan suostumukseni?

 Jos muutat mieltäsi liittymisen jälkeen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi siihen, että otamme sinuun yhteyttä tietojen keräämisen, käytön tai luovuttamisen jatkamiseksi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai täytä yhteydenottolomakkeemme säilytä linkki yhteydenottolomakkeeseen

3. Käyttäjien oikeudet:

Käyttäjät voivat käyttää tiettyjä oikeuksiaan liittyen Omistajan käsittelemiin tietoihinsa.

Käyttäjillä on erityisesti oikeus tehdä seuraavat:

 

- Peruuta suostumuksensa milloin tahansa. Käyttäjillä on oikeus peruuttaa suostumus, jos hän on aiemmin antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn.

- Vastustaa tietojensa käsittelyä. Käyttäjillä on oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä, jos käsittely tapahtuu muulla oikeusperusteella kuin suostumuksella. Lisätietoja on alla olevassa osiossa


- Pääsy heidän tietoihinsa. Käyttäjillä on oikeus saada tietää, käsitteleekö Omistaja tietoja, saada tietoja käsittelyn tietyistä näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista.

Tarkista ja pyydä oikaisua. Käyttäjillä on oikeus tarkistaa tietojensa oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista.

 - Rajoittaa heidän tietojensa käsittelyä. Käyttäjillä on oikeus tietyissä olosuhteissa rajoittaa tietojensa käsittelyä. Tässä tapauksessa Omistaja ei käsittele tietojaan mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin niiden tallentamiseen.  

- Poistaa tai muutoin poistaa henkilötietonsa. Käyttäjillä on tietyissä olosuhteissa oikeus vaatia tietojensa poistamista Omistajalta.

- Vastaanota heidän tietonsa ja siirrä ne toiselle rekisterinpitäjälle. Käyttäjillä on oikeus saada tietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja, mikäli se on teknisesti mahdollista, siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle esteettä. Tätä säännöstä sovelletaan edellyttäen, että tietoja käsitellään automaattisesti ja että käsittely perustuu Käyttäjän suostumukseen, sopimukseen, johon Käyttäjä on osa, tai sen sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.

- Tee valitus. Käyttäjillä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle. 

 

Yksityiskohdat oikeudesta vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, Omistajalle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä tai Omistajan oikeutettuja etuja varten, Käyttäjät voivat vastustaa tällaista käsittelyä esittämällä erityiseen tilanteeseensa liittyvän syyn. perustella vastalause. 

Käyttäjien on kuitenkin tiedettävä, että jos hänen henkilötietojaan käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, he voivat vastustaa käsittelyä milloin tahansa perustelematta. Saadakseen tietää, käsitteleekö Omistaja henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, Käyttäjät voivat viitata tämän asiakirjan asiaankuuluviin kohtiin.

Miten näitä oikeuksia käytetään? 

Käyttäjän oikeuksien käyttöä koskevat pyynnöt voidaan osoittaa Omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Nämä pyynnöt voidaan toteuttaa maksutta, ja Omistaja käsittelee ne mahdollisimman pian ja aina kuukauden kuluessa.

 

4. Tietojen paljastaminen

Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot palveluehtojamme

5. Kolmannen osapuolen palvelut

Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta ne voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluja. 

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksusuoritus palveluilla ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyvissä tapahtumissasi.

Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät tavan, jolla nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.

 Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella tai niillä voi olla toimintoja, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät jatkaa tapahtumaa, joka koskee kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietosi voivat joutua sen lainkäyttöalueen lakien alaisiksi, jolla palveluntarjoaja tai sen toimitilat sijaitsevat. 

Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja tapahtumaasi käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksusuoritus palveluiden, tapahtumien suorittamiseen käytetyt henkilötietosi saattavat olla Yhdysvaltain lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Actin, mukaisia.

Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua.

6. Linkit muille verkkosivustoille

Avant Skincare -sivusto voi sisältää linkkejä, jotka voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojalausunnot.

7. Turvallisuus

Suojataksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei sopimattomasti kadota, käytetä väärin, käsiksi, paljasteta, muuteta tai tuhoa.

Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan SSL-tekniikalla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin tai elektronisen tallennustavan lähetystapa ei ole 100 % turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

8. Evästeet

Eväste on pieni tekstinpätkä, jonka verkkosivusto pyytää selaintasi tallentamaan kiintolevyllesi, kun vierailet sivustollamme. Kaikilla evästeillä on vanhentumispäivämäärät, jotka määräävät, kuinka kauan ne pysyvät selaimessasi. Evästeet voidaan poistaa kahdella tavalla: automaattisesti, kun ne vanhenevat tai kun poistat ne manuaalisesti.

Käytämme evästeitä ensisijaisena tarkoituksenamme tehostaa verkkosivustomme toimintaa. Esimerkiksi joidenkin evästeiden avulla voimme tunnistaa asiakkaat ja varmistaa, että he pääsevät kirjautumissivuille. 

Käytämme evästeistä saatuja tietoja myös tarkoituksiin, joihin voi kuulua:

- Anna meidän muistaa kirjautumistietosi

– Kerää tietoa siitä, miten käytät Sivustoamme, jotta voimme mitata ja parantaa sivuston suorituskykyä asiakkaillemme

– Tee sivustomme toimimaan tehokkaammin

– Yleisön mittaaminen ja validointi. Käytämme Google Analyticsin kaltaisia ​​palveluita ymmärtääksemme kuinka monet ihmiset vierailevat sivustollamme ja mikä on suosittua, mikä auttaa meitä parantamaan verkkosivustoa

– Voit halutessasi jakaa sivuja sosiaalisten verkostojen kanssa

Useimmat selaimet mahdollistavat evästeiden hallinnan, mukaan lukien niiden hyväksymisen ja niiden poistamisen. Voit asettaa useimmat selaimet ilmoittamaan sinulle, jos saat evästeen, tai voit estää evästeet selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että jotkin sivuston ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla tai voivat olla hitaampia, jos kieltäydyt evästeistä

9. Suositusikä

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisiä huollettaviasi käyttää tätä sivustoa. 

10. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa käytämme ja/tai paljastamme niitä. se.

Jos myymälämme hankitaan tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle

11. Lisätietoja tietojen keräämisestä ja käsittelystä

Oikeustoimet:

Omistaja voi käyttää Käyttäjän henkilötietoja laillisiin tarkoituksiin tuomioistuimessa tai vaiheissa, jotka johtavat mahdollisiin oikeustoimiin tämän Verkkosivuston tai siihen liittyvien Palvelujen virheellisestä käytöstä.

Käyttäjä vakuuttaa tietävänsä, että Omistajaa voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietoja viranomaisten pyynnöstä.

 

Lisätietoja Käyttäjän henkilötiedoista:

Tämän tietosuojaselosteen sisältämien tietojen lisäksi tämä verkkosivusto voi pyynnöstä tarjota Käyttäjälle lisätietoja ja asiayhteyteen liittyviä tietoja tietyistä palveluista tai henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä.

 

Järjestelmälokit ja ylläpito:

Käyttö- ja ylläpitotarkoituksiin tämä verkkosivusto ja kaikki kolmannen osapuolen palvelut voivat kerätä tiedostoja, jotka tallentavat vuorovaikutusta tämän verkkosivuston kanssa (järjestelmälokit), käyttää muita henkilötietoja (kuten IP-osoitetta) tähän tarkoitukseen.

 

Tiedot, jotka eivät sisälly tähän politiikkaan: 

Omistajalta voidaan milloin tahansa pyytää lisätietoja henkilötietojen keräämisestä tai käsittelystä. Katso yhteystiedot tämän asiakirjan alussa.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön:

Omistaja varaa oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa ilmoittamalla siitä käyttäjilleen tällä sivulla ja mahdollisesti tällä verkkosivustolla ja/tai - siinä määrin kuin se on teknisesti ja laillisesti mahdollista - lähettämällä ilmoituksen käyttäjille minkä tahansa yhteystiedon kautta. Omistajan käytettävissä. On erittäin suositeltavaa tarkistaa tämä sivu usein, viitaten alareunassa mainittuun viimeisen muokkauksen päivämäärään. 

Mikäli muutokset vaikuttavat Käyttäjän suostumuksen perusteella suoritettuihin käsittelytoimiin, Omistaja kerää tarvittaessa Käyttäjältä uuden suostumuksen.

 

12. Klarna

Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuvaihtoehtoja, välitämme Klarnalle tiettyjä henkilökohtaisia tietojasi, kuten yhteys- ja tilaustietoja, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksuvaihtoehtoihinsa ja räätälöidä maksuvaihtoehtoja sinulle.

Yleistä tietoa Klarnasta löydät täältä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalain ja Klarnan tietosuojaselosteen tietojen mukaisesti

Pay later in 3 interest-free instalments FAQ.

Pay later in 30 days FAQ

13. Kysymykset ja yhteystiedot 

Jos haluat: tarkastella, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojamme, rekisteröidä valituksen tai haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen [email protected] tai täyttämällä yhteystietolomake säilytä linkki yhteydenottolomakkeeseen.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password